torsdag 4 juli 2013

Lär dig bajsa och mer om bajs

Tyda ditt bajs
Tror det absolut första steget att lära sig förstå sin egen hälsa är att tyda de mest uppenbara tecknen på ohälsa. Detta är saker som inte gå att missa oberoende av hur stressad och distraherad du är av vardagen. Det första du kan kolla på är din avföring, ganska enkelt, bara vrida på huvudet innan du spolar.
 Tyda ditt bajs
Men innan du tror på allt du läser om hur du ska äta för att förbättra din mage måste du utbilda dig på båda sidorna. Gissar du kommer läsa att fibrer är så bra och nödvändiga så här är en länk som berättar lite om den andra skolan.
Fiber är inte så bra som du tror
Om du ska ge dig in på en resa om att äta rätt måste du förstå en sak, INGEN VET NÅGOT och inget är bevisat. Det finns inte en lösning på problemet, vilken mat du än läser om kan du googla fram folk som blivit friska på att äta just den maten medans andra har blivit sjuka. Vissa forskare säger fett är bra andra det är dåligt och så är det med all mat. Kost är ett allt för komplicerat område med för många variabler för att kunna ge några vettiga resultat. Inget går att bevisa innom denna vetenskapen. Som jag säger ovan är det därför viktigt att först utbildar dig på båda sidorna om alla argument och sedan provar själv och se hur du mår och känner. Du måste också vara medveten om att många förändrigar kan ge tillfälliga förändringar, tex kan en hälsosam förändring få dig att må skit i början samtidigt som en ohållbar förändring får dig att må bra i början då du går från en än sämre levnadstil. Utdilda dig, lyssna på din kropp, lär av vår historia och skit i vad alla säger så kommer det att lösa sig för dig.Kan denna kvinnan leva än ska du nog överleva lite experimenterande med din diet, och kom ihåg du kan leva utan problem en mycket lång tid utan att äta något alls!
Chips diet någon?

Lär dig bajsa
Ett stort steg att förbättre dina toavanor och utbilda dig i alternativa lösningar på västvärdens problem genom att bara tänka logiskt. Se länken nedan om hur vi har evolverats till att bajsa och inte bara anta att allt som vi gör är som det borde i en världs som inte är som den var.
Läs och Lär!

Äta bajs?
När vi ändå är på temat om bajs vill jag åter visa på vikten av våra kära vänner bakterierna. Detta är också ett ämne som varit kännt i tusentals år men av någon anledning har det först nu börjar uppmärksammas av den morderna människan. Kulturer har runt om i världen länge ätit andra djurs avföring för att förbättra sin egen maghälsa.
Bajs transplantation
Om du undrar hur din tarmflora ser hur kan du få det testat här:
Din tarmflora

Folk vill ha en förändring!
Sist vill jag bara visa detta projektet. Tror personligen det kommer sluta i kattastrof men visar ju på hur trötta folk är på alla problem kring mat samt att det finns ett enormt behov av en lösning till folks alla problem med mat. Senare idag kommer jag posta ett längre inlägg om vad jag tror är orsaken och att lösningarna inte behöver vara så svåra om vi bara lär av vår historia.
Killen som håller i projektet har en examen i datateknik och har suttit på google läsandes om vad han tycker skulle funka bra sedan drar han in 800.000$, respekt (vill inte nedvärdera honom, han är grymt övertygad om det han gör och driver allt på ett proffsigt sätt, önskar honom all lyckatill)!
Soylent

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar