söndag 4 augusti 2013

The perfect human diet

Äntligen en dokumentär som faktiskt säger något vettigt. Efter att jag sett dom alla, både vegan varianterna, juice varianterna etc och provat alla dieterna har jag hittat rätt och nu börjar också det kommer dokumentärer som stödjer vad man gör. Detta är en film ni alla borde se:

The perfect human diet

Den visar inte fördelarna med att äta rå mat men har annars allt rätt enligt mig. Tänk dock på ni som vill ändra livsstil men inte äta rått att detta går alldeles utmärkt men ni måste förstå två saker. Tillaga era proteiner med fuktig värme, köp en slowcooker, koka eller ångkoka köttet, gör ni en stek i ugnen tillaga den på låååååg värme och låt den vara inne länge. Vill ni steka köttet gör detta bara ytterst snabbt och servera biffen rare.
Allt fett är inte bra, se till att utbilda er i vilka fetter ni bör äta och om ni ska äta uppvärmda fetter är det otroligt viktigt att bara äta mättat fett då andra fetter blir till gift vid uppvärmning. Undvik alla källor till vegetabiriska uppvärmda fetter med undantag cocos. Detta är väl en start!

Efter att ni sett den ta då en titt på denna:
Farmageddon

Antar detta är resultatet av ett kapitalist sammhälle där folk väljer sina jobb efter lön och möjlighet ist för att jobba med saker man brinner för och faktiskt tycker är kul. Folk som sitter och reglerar vad adra får och inte får göra utan att själva informera sig. Ist lyssnar de på vad de blir tillsagda att göra och högst upp i denna herarikin står företagen som tjänar pengar på att förgifta oss. Tragisk och vi har samma sittuation i sverige. Jag har ringt runt till mjölkbönder och försökt att få köpa riktig mjölk av dem men alla är för rädda för att sälja mig något :(

En dokumentär till som var underbar, berättar bla om att bygga hus med jord vilket ligger mig varmt om hjärtat.
Dirt: the movie

En riktigt intressant poäng som görs i filmen är denna. Jord är hem för oräkneligt många arter av bakterier/virus svamp etc. Det vi människor gör är att döda dessa genom alla möjliga sorter av bekämpningsmedel osv när vi odlar våran mat. Så det som gynnar evulotionen av dessa bakterier vore isf att döda människan och på så sätt skulle de kunna återta sin plats som herrarna på jorden  genom att deras tillväxt skulle gynnas om vi ej fanns. Är det då så att vårat dödande av mikroorganismer i längden kommer leda till vår egen undergång genom att selektionen av bakterier som dödar oss är den mest gynnsamma selektionen för bakterierna? Filmen visar på hur människan alltid har vårdat jorden och levt i harmoni med den och haft enorm respekt för jorden. Skrämmande tanke när vi tänker på hur många miljarder bakterier det går per människa på jorden, det är en kamp vi ej kommer vinna :s

Finns så otroligt mycket att se! Här är mer info som ni måste se, en lösning på alla jordens problem typ och lösningen skulle vara att äta mer KÖTT OCH DRICKA MER MJÖLK, vegan mat är inte lösningen!!!!
Lösa jordens problem, ät kött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar